Vállalkozásunk üzletpolitikája az Ügyfelek igényeinek maximális kielégítésén, a korrektségen és a kiváló minőségen alapul.

A MAX FERRO Kft. 2010 tavaszán alakult. A társaság 100 %-ban magántulajdonú. Cégünk székhelye és egyben telephelye a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen található, ahol egyúttal a gyártás és termelés is folyik.

Fő tevékenységi körünk fémszerkezetek-, fémszerkezet technológiai gyártása, szerelése, amelyet kiegészít karbantartási munkák, valamint egyéb lakatos szerkezetek gyártása a tervezéstől a kivitelezésig.

A tervezésben, gyártásban, építési szerelési tevékenységekben dolgozó munkatársaink magasan kvalifikált szakemberek. Munkaerőbázisunk alvállalkozói partnereinkkel együtt 80-100 fő között mozog.

Gondos gazdálkodásunk és ökumenikus szemléletünk lehetővé teszi cégünk dinamikus növekedését, munkatársaink fejlődését, valamint gyártástechnológiánk és gyártóeszközeink modernizációját.

Mindezek képessé teszik társaságunkat arra, hogy Megrendelőink elvárásainak rugalmasan, kiváló minőségben, rövid határidővel, és ami a legfontosabb, versenyképes áron megfeleljünk.

Ez a biztosítéka annak, hogy megfeleljünk az újabb kihívásoknak és hozzájáruljunk Megrendelőink üzleti sikereihez.